JORDI ROIG
Arquitecte associat

Arquitecte des de 1987 per l’ETSAB-Universitat Politècnica de Catalunya. És professor associat a la mateixa escola des de 1991. Ha estat soci fundador de la societat Nogué Onzain Roig Arquitectes, SL des del 1988 i hi va desenvolupar la seva activitat professional fins al final de 2006. El 2007 passa a ser socioprincipal juntament amb Eduard Gascón de TAC, Taller d’Arquitectes Col·laboradors slp, fins al 2014. El 2015 es crea la societat, JORDI ROIG ARQUITECTES ASSOCIATS SLP on és soci i desenvolupa la seva activitat professional.
Ha participat també en seminaris i conferències de diverses universitats nacionals i internacionals. Comissari, conferenciant i editor sobre l’obra Antoni Bonet des de la primera exposició a la Galeria CRC de Barcelona fins a les darreres intervencions en el seminari sobre restauració de l’arquitectura moderna, amb La Ricarda, en el si del DOCOMO France.

MARIA JOSÉ MASNOU
Arquitecta asociada

Arquitecta des de 1990 per l’ETSAB-Universitat Politècnica de Catalunya. Doctora en Arquitectura y Medioambiente por la Universidad de Alcalá. Combina l’exercici de l’arquitectura amb el seu interès i treball per l’urbanisme i el disseny urbà en altres contextos, sobretot la Xina, on ha realitzat col·laboracions acadèmiques, treballs de consultoria i estades com a investigadora visitant al PKU-Lincoln Institute of Land Policy and Urban Development. Ha estat professora associada a la UIC i a la UPF. És vicepresidenta de Càtedra Xina, membre de la Càtedra UNESCO “Urbanització i Desenvolupament de Ciutats Intermèdies” de la UdL i membre de l’Associació d’Arquitectes i Urbanistes de Catalunya (AAUC). El 2015 es crea la societat, JORDI ROIG ARQUITECTES ASSOCIATS SLP on és sòcia i desenvolupa la seva activitat professional.

Ves al contingut